maanantai 18. syyskuuta 2017

Voitoffeet

Kanelimamman voitoffeet ovat suussa sulavia ja maku on aito. Pehmeä ja hampaisiin tarttumaton koostumus, sopii siis hyvin myös lapsillekin. Nämä herkulliset aidot voitoffeet ovat gluteenittomia eikä niissä käytetä palmuöljyä. 

Toffeet valmistetaan Keski-Euroopassa Kanelimamman omalla reseptillä. Kauniit ja ekologiset pakkaukset on suunniteltu Suomessa ja myös paketointi tapahtuu Suomessa. 

MUMMOLA -toffee on kunnianosoitus 100 -vuotiaalle Suomelle ja sen mahdollistaneille sankareille. Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, maitojauhe, rasvaton herajauhe, voi aromi ja soijalesitiini. Pakkauskoko 150g.

HYVÄ YSTÄVÄ -toffee on erinomainen lahja ystävälle. Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, maitojauhe, rasvaton herajauhe, voi aromi ja soijalesitiini. Pakkauskoko 150g.

JOULUTOFFEE on puettu joulun punaiseen pakkaukseen. Suosittu lahja esim. päiväkotitäteille, opettajille, ystäville... Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, maitojauhe, rasvaton herajauhe, voi aromi ja soijalesitiini. Pakkauskoko 150g.

ONNEN HETKI -voitoffee maistuu kanelipullalle. Tämä toffee on tiettävästi ainutlaatuinen voitoffee, sillä toista samanlaista toffeeta ei ole missään muualla. Erinomainen lahja kenelle vaan onnellisiin päiviin tai luomaan niitä. Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, maitojauhe, rasvaton herajauhe, voi, aromi (luontainen kaneli),  ja soijalesitiini. Pakkauskoko 150g.

KANELITOFFEE -voitoffee on ihastuttava kanelinmakuinen toffee. Iso 250g pussi täynnä herkullista tuoksua sekä makua. Koostumus täyteläinen ja pehmeä. Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, maitojauhe, rasvaton herajauhe, voi, aromi (luontainen kaneli),  ja soijalesitiini.


TOFFEEHETKI -voitoffee on vastustamaton vanhan ajan toffee. Täyteläinen maku ja pehmeä, hampaisiin tarttumaton koostumus. Isosta 250g pussista riittää isommallekin porukalle. Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, maitojauhe, rasvaton herajauhe, voi, aromi,  ja soijalesitiini.

Säilytä toffeet kuivassa paikassa valolta suojattuna.

Pieni 150g pussi 5,90€
Iso 250g pussi 8,50€


Herkullista Syksyn jatkoa!

Torpatar




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti