tiistai 26. syyskuuta 2017

Niini-Cafe

Tänään oli se päivä, kun Ruokosuon Torpan tuotteet siirtyi Viitasaaren Niinilahdessa sijaitsevalle Niini-Cafelle. Tai onhan sinne jo aiemmin mennyt mm. kortit ja pannunaluset, mutta tänään vein sitten toisen hyllykön (tai siis ukko vei töihin mennessään) ja lisää tavaraa. Viitasaaren keskustasta sijaitsevasta Kuppilan Kukasta hain tavarat pois ja niistä osa meni Niini-Cafeeseen ja osa tuli kotiin. 


Torpalla on Niini-Cafessa tällainen parin neliön nurkkaus, jossa siis jatkossa tuotteemme on myynnissä. Toki täältä meiltä kotoa löytyy kanssa (Vanhatie 253, Kalaniemi) eli saa täältäkin tulla ostamaan. Kotona olevat tuotteet ovat -50% olevia ja niistä yritän ennättää myös välillä tänne laittaa myynti-ilmoituksia. Sen lisäksi suunnittelemme lokakuulle Niini-Cafen yrittäjän kanssa hulinapäivää, jossa on sitten tarkoitus myydä loput sisutus ja muut valikoimasta poistuvat tuotteet edulliseen hintaan pois. Siitä tulee lisä tietoa myöhemmin.


















Jos teillä on mielessä jotain tuotteita tai tavarantoimittajia, joiden tuotteita haluaisitte olevan meidän valikoimissa, niin viestiä tai soittoa vain tulemaan. Tai toiveita voi myös jättää Niini-Cafessakin kassalle. Jouluhan alkaa pian olla jo hyvinkin lähellä ja tällä viikolla pitäisikin tulla yksiä huopatonttuja ja enkeleitä myyntiin. Myös valopäätonttuja (toissa joulun hitti)
eilen kyseltiin, kun meillä kotona kävi asiakkaita.

P.S. Uusia Paperisilppurin kortteja laitoin kanssa esille ja Hiilenväkeä-kirjaa ostettiin eilen jo pukinkonttiin...


Torpatar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti