sunnuntai 21. elokuuta 2016

Kynttilöillä tunnelmaa

Kylläpä loppukesä uhkaa valua huomaamatta ohi... Kuten jo tiedättekin, niin toiminta on muuttunut. Heinäkuussa olin jo muualla hetken töissä, jonka takia ovet sulkeutuivatkin hieman aiemmin kuin olin ajatellut. Olin pari viikkoa yhdessä PopUp-myymälässä töissä ja se sitten menikin vähän puihin. Sitten heinä-elokuun vaihteen pakkailin puodilla tavaroita ja pidin myöskin vähän lomaa. Valitettavasti tämä blogi sai tuta kiireisen loppukesän ja päivitykset jäivät. Osittain syynä on ollut myös toimimaton nettiyhteys... Heitti nimittäin yhteydet vähän väliä poikki. Nyt on operaattori vaihdettu ja alku ainakin näyttää hyvälle ja netti taas toimii... Ja uusi työpaikkakin löytyi =)


 
Näin syksyn tullessa on kiva taas alkaa polttelemaan kynttilöitä. Tai toisethan ovat tainneet poltella pitkin kesääkin. Itse lukeudun kuitenkin niihin, jotka polttavat kynttilöitä syksyn ja talven. Sen jälkeen ne saavat jäädä odottamaan uutta syksyä.

 
Myynnissä olevat rapsivahakynttilät ovat luontoystävällisiä ja valmistettu GMO-vapaasta rapsista. Tämä tarkoittaa sitä, että kynttilät eivät sisällä muuntogeenisiä ainesosia. Rapsikynttilät palavat puhtaasti ja kauan. Toki aina ennen uudelleen sytyttämistä kannattaa pitkäksi päässyt lanka katkaista lyhemmäksi, kuten muissakin kynttilöissä.

 
Loput varastossa olevat rapsikynttilät ovat tuoksukynttilöitä. Tuoksuina on kaneli&karpalo, villiruusu, makea sitrus, minttusuklaa, vanilja&kardemumma, metsämarja ja saaristo. Normaali hinta on 8,90€ ja paloaika on 22h.

 
Vaikka kyseessä onkin tuoksukynttilä, niin tuoksu ei ole liian voimakas eikä pistävä, kuten joissain muissa tuoksukynttilöissä. Tämä johtuu siitä, että tuoksuina on käytetty luonnontuoksuja ja eteerisiä öljyjä. Itsekin olen hajuherkkä ja hyvin olen näitä pystynyt polttamaan saamatta oireita. Toki en voi luvata, että juuri sinä et saisi oireita. Toiset ovat kuitenkin herkempiä kuin toiset.

 
Omena & syreeni on ihan must hankinta tähän aikaan vuodesta =) Toinen vaihtoehto on metsämarja näin syksyyn.

 
Vanilja & kardemumma tuo tuulahduksen joulua, samoin kuin karpalo & kaneli.

 
Makea sitrus tuo sitruksen raikkauden, saaristo tuo meren ja järven lähelle, minttusuklaa on suklaan nautiskelijan mieleen ja villiruusu on romantikoille.
 
Elokuun aikana kynttilöitä tilanneiden kesken yllätyslahja kaupan päälle!
 
 
-Torpatar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti