torstai 16. kesäkuuta 2016

Juhannus lähestyy

Tämän päivän työpäivä sai innostuksen tästä alla olevasta kukkapöydästä, jonka toissa päivänä ostin. Ajattelin, että tuon sen puodille esille laittoja varten. Mielessäni näkyi jo upea esille laitto, jossa on pohjana käytetty kierrätysmateriaalia. Itse kun tykkään kovasti kierrätysmateriaalien käytöstä ja esineille on kiva keksiä uusia käyttötarkoituksia. Sitten tajusinkin, että himskatti, Juhannushan se jo ovella kolkuttelee. Siitäpä sitten tuumasta toimeen...

 
 Mallailin siihen ensin näitä ihania Eeli-Designin kivitavarasavituotteita. Ihan kivathan ne siinä oli, mutta joku ei täsmännyt. Ja se joku oli, että seinä yläpuolella huuti tyhjyyttään. Hetken aikaa piti tuumailla... Niin, visualisti kun olen, niin aina ensinhän pitäisi tehdä luonnokset paperille, mutta joskus ei vaan malta, kun haluaa heti päästä toteuttamaan. Minä kun olen mullehetikaikkitässänyt-tyyppi. Kukas muu tunnustautuu sellaiseksi?
 
 
Sitten hokasin, että siirränkin kyseiselle seinälle korkeamman hyllykön ja laitan entisen kukkahyllykön virkaa toimittaneen hyllykön tämän hyllykön paikalle. Ajatuksena oli  nyt tosiaan nurkan takana hiippaileva juhannus ja mikäs silloin ihmisten mielessä ja toteutuksessa kuin tietysti SAUNA. Niinpä hyllykkö saikin saunatuotteet kannettavakseen.



 
 
 

 
Hyllystä löytyy Erja Raittisen laadukkaat ja upeat saunatekstiilit, Flow-kosmetiikalta saippuaa ja voiteita, Eeli-Designin kiuaskoristeita. Kaikki ihania ja kestäviä tuotteita.
 
 
 
 
Myös Saiputin saippuaa löytyy. 
 

Vanha opettajan kaappi sai jo siellä olleiden Raittisen ja PICCUn tuotteiden lisäksi Gepetton tyynyliinat.



 
Mallinukke sai ylleen mekon sijasta kylpytakin ja paljuhatun. Naisten väreissä... On muuten ihanan pehmoista froteeta.
 
 
 
Kukkahyllykkö sai ylleen ruskean värimaailman sisältävät saunatuotteet. Hyllyssä esillä Erja Raittisen tekstiilejä, Rauman Kiulu- ja tynnyritehtaan saunakiulu, Saiputin saippuaa sekä Eeli-designin kivitavarasavikoristeita, jotka kestävät todellakin kiukaan kuumuuden sekä talven paukkupakkaset.
 
 
Yläpuolelle asensin ystävän avustuksella (lue: ystävä asensi, minä avustin) pikku lokerikon lisäksi, jonne sinnekin laitoin saunomiseen liittyviä tuotteita esille.
 
 

 
Nyt on siis Ruokosuon Torpalla varauduttu ja varustauduttu lähestyvään Juhannukseen, keskikesän juhlaan. Siitä alkaakin sitten suurimmalla osalla varmaankin lomat, paitsi itsellä, jolla toivottavasti alkaa vuoden toiseksi kiireisin aika töissä. Sitä odotellessa...
 
Tulukeehan poikkeemaan puodilla Juhannusostoksilla!
 
-Torpatar (Teija)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti